Saturday, 27 December 2008

Once upon a time (in Bradford)

Just to remember those days in Bradford. The place that i've been mentioning about. 1989-1992. Lame gak tu kan? Lame gak dok sane (almost 3 years), and what a long time it has been, since i first arrived there. Next year genap 20 years. Huh.

Not much as a celebration for that 20 years, tapi saje-saje nak share some of my photos. Just flip through gambar-gambar lama. Rindu plak nak kembali tengok sejarah silam.

Well. That's me. The naughty abang sulong. See that sword there. Kire nak jadi superhero la tu. Ni, in 1989, in front of our first house kat sana. Tu pun if my memory still serves me correctly. But i'm not so sure the exact place.

Me, xamel, & lil bro. ifan. Tah. Ni somewhere kat tepi highway. On the way ke mane, tak pasti plak. Tapi, kalau perasan, we all dressed lebih kurang sama. Kire time tu, smart la. hehe. Umi, will choose pakaian mane yang sesuai. Sampai orang perasan dan akan kenal, our siblings yang pakai sama or lebih kurang.



Kat playground. Abah time tu tgh completing his PhD. So, sambil-sambil ada masa kosong tu bawak kami main kat playground.


Me (kt blkg) & Xamel (depan).

Dis entry is a complimentary kpd the entry before. Ada cari gak, gambar2 main snow...tapi x jumpe plak. Nantilah. Len kali. Arios.

1 comment:

100pLus said...

haisehh....
sy baru lahirr laa 1991...
he2....


anyway, nice pic...!